extraatje
Blijf op de hoogte en volg Jose
01 Augustus 2012 | Verenigde Staten, San Francisco
Het is helaas 8 uur rijden vanaf LA dus ik moet nog puzzelen of ik dat red
01 Augustus 2012 - 10:02
Nel:
hoi jose en davey .
wat hebben jullie een geweldige reis .geniet er van en rijd voorzichtig.watleuk om naar Sedona te gaan echt iets voor jou,zou graag meegaan.nou goede reis en geniet.groetjes opa en oma. -
01 Augustus 2012 - 10:28
Gerda:
josee ik heb geen tijd om uitgebrid te alles te lezen moet tNU te werk ik hoop vanavond nog even maar ga morgen op fietsvakantie en moet nog heel veel doen.
wat ik lees klinkt heeeeel leuk!!! groetjes!
01 Augustus 2012 - 18:06
Saskia:
Hoi Jose en Davey,
wij zijn net weer terug uit Turkije en uiteraard lees ik eerst je reisverslag. Ik probeerde het al op vakantie maar dat lukte om een of andere reden niet.
Wat kun je het allemaal heerlijk vertellen, het leest lekker weg. Je bent dus onderweg en maakt al van alles mee. Ik zie het allemaal gebeuren, super.
Ik vind het echt zo fantastisch dat je dit met Davey allemaal onderneemt, echt geweldig.
Geniet er vooral van, goede reis, en ik volg je op de voet/letter !!
Groetjes Saskia
01 Augustus 2012 - 20:50
Jan Meijer:
Hoi USA-gangers,
Nee, van Sedona heb ik niet gehoord, je maakt me nieuwsgierig. Fijn zo'n bijzondere ontmoeting, toch?
02 Augustus 2012 - 20:43
Esther:
Wat een mooie verhalen schrijf je toch! En dan te bedenken dat dit pas je eerste week is!!
Kan mij best voorstellen dat je soms baal moment hebt wanneer er geen man voor je is om snel ff wat te fixen maar achteraf wanneer het jezelf toch is gelukt moet ook een heerlijk gevoel zijn!! Het maakt je sterk lieve tante!!! Kijk nu alweer uit naar je volgende verhaal...
Hele dikke kus vanuit Leeuwarden -
03 Augustus 2012 - 22:02
Denise:
Mijn email-adres is Deniz.Gere@gmail.com Ik ben heel benieuwd wat je te vertellen hebt!!
Ik vind het heel stoer dat je zomaar in een automaat hebt gereden. Dat is best lastig als je dat nooit doet. Ik geniet ook van je verhalen en wens je veel plezier verder!
Denise XXX